image
header-line

41 ruime
appartementen

Koopappartementen
Nieuwe Vesting

De twee appartementengebouwen hebben een eigen identiteit en zijn toch familie van elkaar. Het Pakhuys is statig, het Hoofdhuys juist wat stoerder. Om de appartementengebouwen mooi aan te laten sluiten bij de laagbouw van Nieuwe Vesting hebben we het geheel laten lijken op een aaneenschakeling van verschillende panden.

Foto

Appartementen
Pakhuys

In het Pakhuys komen 16 luxe appartementen in 2 types. Je kunt kiezen uit een appartement van 119 m² of 164 m². De appartementen in het Pakhuys hebben allemaal 2 slaapkamers en mocht je extra (werk) kamer willen, dan kan dit in het appartement van 164 m².

Play button Thumbnail foto
Foto

PAkhuys - type a

Zoek je de ruimte, wil je luxe wonen en kijk je graag vrij uit? Bekijk dan dit appartement eens. Type A is 164 m² groot en heeft een balkon of terras met middag- en avondzon. Door de praktische indeling en grote hoeveelheid ramen - ook in de zijgevel - voelt elke kamer nog ruimer.

bekijk type

PAkhuys - type b

Parkeer je auto in de garage en vervolg je weg binnendoor naar boven met de trap of lift. Veilig en droog! De hal op de verdieping deel je met slechts 3 andere appartementen, wat een geborgen gevoel geeft. Hier ken je je buren. Open de deur en voel je gelijk thuis. Vanuit de entreehal bereik je de 2 slaapkamers, badkamer, berging en prachtige woonkamer met open keuken.

bekijk type
Foto

Appartementen
Hoofdhuys

Het Hoofdhuys bestaat uit 25 appartementen van ca. 92 m², 114 m² en 118 m². Hier heb je de keuze uit 3 verschillende typen appartementen met 2 of 3 slaapkamers. De woonkamers hebben een open keuken en lekker veel licht door de grote ramen.

Foto

Hoofdhuys - type a

Type A is een superfijn appartement met 2 slaapkamers, grote ramen en een heerlijk balkon of terras op het westen. Hier zit je op een mooie dag vanaf de middag tot zonsondergang in de zon. Moet je je eens voorstellen hoe mooi het uitzicht is over het kanaal en Hellevoetsluis.

bekijk type

Hoofdhuys - type b

Zoek je een huis met 3 slaapkamers? Dan is type B echt wat voor jou. De slaapkamers zijn lekker ruim en datzelfde geldt voor de woonkamer met open keuken. De 40 m² biedt alle ruimte voor een gezellig grote eettafel. Hiervandaan kijk je mooi uit naar buiten, want de verdiepingshoge ramen bieden je vrij zicht op het kanaal en Hellevoetsluis. Vanuit de lift bereik je rechtstreeks je appartement. Je hoeft hier geen gebruik te maken van de galerij.

bekijk type
Foto
Foto

Hoofdhuys - type c

Dit prachtige appartement ligt op de hoek van het gebouw. Hier woon je lekker vrij en geniet je van nog meer licht in huis door de ramen in de zijgevel. Moet je je eens voorstellen hoe heerlijk je op het balkon zit in de avondzon, terwijl je uitkijkt op het water en de mooie omgeving. Vanuit de lift bereik je hier direct je appartement. Je hoeft dus geen gebruik te maken van de galerij.

bekijk type
interesse achtergrond

Interesse?

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

MELD JE AAN