image

Elke huis heeft
EEN EIGEN IDENTITEIT

Nieuwe Vesting ligt langs de groene oostoever van het kanaal dat dwars door Voorne loopt. Grofweg van de pittoreske Sluisbrug tot aan de Koedijk. De wijk is ruim opgezet en bestaat uit een rijk aanbod van verschillende woningtypen. Het vele water en groen zorgen niet alleen voor een afwisselende aanblik, maar ook voor voldoende speelruimte voor kinderen en fiets- en wandelpaden binnen de wijk. 60% van de woningen is de afgelopen jaren opgeleverd en bewoond. Je verhuist dus naar een levendige wijk met bewoners van alle leeftijden.

Foto

Nieuwe Vesting
25 woningen

Foto

HERENHUIZEN

VOLLEDIG VERKOCHT

In Nieuwe Vesting komen 7 riante herenhuizen. Met een woonoppervlakte van circa 175 m² en 183 m² kun je hier prima met een groot gezin wonen. De woningen zijn door de extra woonlaag ook ideaal voor mensen die kantoor aan huis willen.

bekijk type

DRIE-ONDER-EEN- KAPBUNGALOW

VOLLEDIG VERKOCHT

In één van de leuke straatjes die Nieuwe Vesting rijk is, komen drie-onder-een-kapbungalows met bad- en slaapkamer op de begane grond. Het charmante ensemble is ontworpen met twee kleuren gevelsteen en in het midden komt een woning met tuitgevel.

bekijk type
Foto
Foto

RIJWONINGEN

VOLLEDIG VERKOCHT

Kom straks aanrijden, parkeer je auto voor de deur en geniet van het leuke straatje waaraan dit huis staat. De rijtjes met eengezinswoningen krijgen veel karakter door de verschillende steenkleuren, staande ramen en tuitgevels. Achter de huizen gaan fijne tuinen schuil.

bekijk type

TWEE-ONDER-EEN KAPBUNGALOW

VOLLEDIG VERKOCHT

Zoek je iets unieks? Wil je ruimte? En geef je de voorkeur aan een bad- en slaapkamer op de begane grond? Bekijk deze charmante twee-onder-een-kapbungalows. Eén van de twee (bouwnummer 47) heeft een tuitgevel en is daardoor op de 1e verdieping iets groter.

bekijk type
Foto
Foto

VRIJSTAAND
GESCHAKELDE WONING

Nog 1 beschikbaar

Wordt deze laatste vrijstaand geschakelde woning die we verkopen in Nieuwe Vesting jouw thuis? Het huis is circa 160 m² groot en staat op een kavel van circa 302 m². Door de ruime kavel en het groen en water voor de deur krijg je echt een vrij gevoel.

bekijk type
interesse achtergrond interesse achtergrond

Schrijf je nu in!

Wil jij graag wonen in Nieuwe Vesting?
Schrijf je nu in voor één van de woningen.

schrijf je in