02-04-2021

Wat je moet weten voor de verkoop start!

In dit nieuwsbericht lees je hoe je via het webinar bij de online start verkoop aanwezig kunt zijn. Ook vertellen we je op welke manier je meer kans maakt op een woning! Lees snel verder.

 

Doe mee aan het webinar

Donderdag 15 april om 20.00 uur organiseren we een webinar. Tijdens deze online start verkoop nemen we je mee door de wijk, laten je de verschillende woningen zien en geven meer informatie over het verkoopproces. Tijdens het webinar kunnen we elkaar vragen stellen. Dat doen we via de chat. Wil je meedoen met het webinar? Doorloop dan deze 6 stappen.

 

  1. Klik op deze link --> AANMELDEN WEBINAR
  2. Vul je naam en e-mailadres in en klik op "Register"
  3. Als je geregistreerd bent, kun je het webinar toevoegen aan je kalender.
  4. In deze mail staat ook een linkje naar ‘check system requirements’.
  5. Op de dag van de webinar ontvang je een herinneringsmail.
  6. Op de dag zelf klik je op de knop  ‘Join the webinar’ die in de mail staat.

 

Zo maak je meer kans op een woning!

De meeste kans op woning maak je met een hypotheekverklaring. Dan krijg je namelijk voorrang op iemand die zich inschrijft zonder verklaring. Deze hypotheekverklaring kun je laten maken door je eigen adviseur. Zorg voor de start verkoop alvast voor een hypotheekverklaring! Dan kan deze op het moment van inschrijvingen worden afgegeven en bijgesloten.

 

Naast de hypotheekverklaring is het mogelijk om in een persoonlijke motivatie aan te geven waarom je in Nieuwe Vesting een woning wilt kopen. Bereid je voor, dan heb je straks alle tijd om je focussen op het kiezen van jouw favoriete bouwnummer(s).

 

Kom nu in actie

Sta je al ingeschreven als belangstellende op deze website? Doe het snel en ontvang altijd het laatste nieuws als eerste.