26-02-2021

Tussentijdse update Nieuwe Vesting!

In de vorige nieuwsbrief vertelde ik dat er nieuwe woningen in verkoop komen in Nieuwe Vesting. Prachtige woningen met tuin in allerlei varianten en groottes! Maar waar komen die woningen nou precies en waar heeft de architect het ontwerp op gebaseerd? Je leest het allemaal in deze nieuwsbrief. Ook vertellen we meer over de planning. Mocht je vragen hebben na het lezen van deze brief. Mail me gerust.

 

Situatietekening 27 woningen

Op deze situatietekening is goed te zien waar de 27 woningen komen. Hoe groot de tuinen zijn en welke zonligging ze hebben. Wat zijn de tuinen lekker groot hè?! De 4-laagse herenhuizen komen aan de Kanaalweg Oostzijde. Wie hier straks woont, heeft een tuin op het oosten en een voortuin op het westen. Terwijl de zon ondergaat kijk je supermooi uit op het water en de dobberende bootjes. Aan de Molshoek komen 5 bungalows met slaap- en badkamer op de begane grond. Dan zijn er nog 2 rijtjes met 12 charmante eengezinswoningen. De vrijstaande woning en de 2 prachtige twee-onder-een-kapwoningen liggen ook aan de Molshoek. In welk huis zie jij jezelf al wonen? 

Voorbereiding richting start verkoop en bouw

Terwijl wij heel druk zijn om de verkoopstukken klaar te maken, wordt er op de bouwplaats ook hard gewerkt. De oude loodsen zijn gesloopt. Hier had ik vroeger een modelwoning, nu kom ik bij de kopers thuis of inspireer ik ze in Dordrecht op kantoor. Heel handig, want daar kan ik gelijk laten zien hoe de woning wordt afgewerkt. Van de deuren tot de tegels en de vensterbanken. Als je besluit te kopen, ontvang je van mij een uitnodiging. Natuurlijk regelen we alles coronaproof.

Voorproefje op de architectuur

Richard Tiggele van Venster Architekten maakte het ontwerp van de 27 woningen die nu in verkoop gaan. Voor Richard is dit gebied niet nieuw. Ook de andere woningen en de chique appartementengebouwen in deze Nieuwe Vesting danken hun charmante uitstraling aan deze architect uit Gouda. Als je nu een rondje door de wijk loopt, krijg je al een goed idee van wat je kunt verwachten in deze fase. De architectuur is een moderne vertaling van de historische bebouwing van Hellevoetsluis. Door de toepassing van verschillende kleuren metselwerk, tuitgevels en de mooie verticale raampartijen ontstaat een aantrekkelijk beeld dat helemaal van nu is én past bij de historische vesting.

 

Hoe nu verder?

De komende periode gaan we steeds meer bekend maken. Heb je interesse in fase 3B- 1, 3B- 2 óf 3C? Meld je dan snel aan op www.nieuwevesting.nl. Dan ontvang je de komende periode regelmatig een nieuwsbrief.

Zoals bijvoorbeelde de definitieve start verkoopdatum. Deze staat nu gepland voor half april. Volg je al ons op Instagram en Facebook? Daar plaatsen we geregeld leuke nieuwtjes en beelden. 

 

Hartelijke groet,

Thekla Trouw

Verkoopmanager Van Wijnen Projectontwikkeling West

Tel: 06 53 50 64 97

Mail: thekla@nieuwevesting.nl