20-04-2021

Reminder inschrijving Nieuwe Vesting!

Afgelopen vrijdag tijdens de drive thru, zijn er door veel geïnteresseerden brochures afgehaald. 

Wat ging dat allemaal soepel en wat is iedereen enthousiast, heel leuk om te zien dat het harde werken van de afgelopen periode zo wordt gewaardeerd.  

Is het vrijdag niet gelukt om de brochure op te halen? Mail mij gerust, dan stuur ik je de brochure nog even na. Uiteraard is deze ook te downloaden op de website.

 

De inschrijvingen met de bevestiging van het favoriete bouwnummer stromen binnen, waarvoor dank. Toch wil ik er nog een extra nieuwsbericht uit doen, met name voor diegene die zich vanaf nu inschrijven op de website als geïnteresseerde én kandidaten die mij bellen met de opmerking: maar ik heb toch al aangegeven welk bouwnummer ik graag zou willen hebben?

 

Even voor de duidelijkheid: een interesse van voor 15 april jl. is niet gelijk aan een inschrijving. Voor een inschrijving moet deze inschrijvingsprocedure worden gevolgd. Heb je vragen? Bel me gerust!

 

Sluitingsdatum

De inschrijving voor aankoop van je favoriete woning sluit op donderdag 22 april om 23:59 uur. Op vrijdag 23 april  worden de woningen op basis van bouwnummervoorkeur toegewezen. Inschrijvingen met een hypotheekverklaring (of verklaring van eigen middelen-overwaarde eigen woning) krijgen voorrang bij de toewijzing. 

 

Toewijzing

Als er meerdere gegadigden voor hetzelfde bouwnummer mét een hypotheekverklaring (of verklaring van eigen middelen) inschrijven. Dan zullen we de persoonlijke motivatie beoordelen. Zodat iedereen zoveel mogelijk kans maakt op een woning van zijn/ of haar dromen.

 

Ik bel over de toewijzing

Vrijdag 23 april bel ik iedereen na 14.00 die een woning heeft toegewezen gekregen voor het maken van een afspraak om alles op ons gemak door te nemen. Als er geen woning is toegewezen, dan ontvang je een mail. Mochten er kandidaten afvallen, kan het zijn dat ik later contact opneem over een vrijgekomen woning.

 

Verkoopstukken
Inmiddels staan alle verkoopstukken op de projectwebsite onder 'downloads’. Hier staan onder andere de  definitieve prijzen, de inschrijfprocedure en de sanitair brochure. 

 

Digitaal inschrijven lastig?

Ik kan me voorstellen dat het lastig is om alles digitaal in orde te maken. Geen zorgen. Bel mij gerust en dan maken we samen een account aan en help ik bij het uploaden van alle stukken en/ of bij het maken van een account. Ook op de website onder de knop ‘downloads’ heb ik hier extra aandacht aan gegeven. Zie hiervoor ‘hulp bij digitaal inschrijven’. 

 

Tot slot
Ik zie het inschrijfformulier met belangstelling tegemoet. Voor alle inschrijvers die zich al ingeschreven hebben of dit gaan doen, veel succes bij de toewijzing! 

 

PS.  Heb je deze video al bekeken?  Als je dit bekijkt dan wil je daar toch zeker wonen? 
 

Namens het hele verkoopteam.

Met vriendelijke groet,

Thekla Trouw

Verkoopmanager Van Wijnen Projectontwikkeling West

Tel: 06 53 50 64 97

Mail: thekla@nieuwevesting.nl