19-04-2021

Brochure ophalen bij de Drive Thru

Vandaag vrijdag 16 april tussen 16.00 en 18.00 uur is het mogelijk een brochure met prijslijst en de inschrijfprocedure op te halen. De drive thru is ter hoogte van de hoek Spoorbaan-Molshoek. De plek waar straks de appartementen worden gerealiseerd. Op onderstaande tekening is te zien waar we staan en hoe de aanrijroute met de fiets of auto is.

 

Tijdens de drive thru is het niet mogelijk om in gesprek te gaan. Dit heeft te maken met de maatregelen die wij moeten treffen vanwege COVID-19. Bel of mail me gerust. Ik heb ruimte in mijn agenda om iedereen te helpen met inschrijven en vragen. Ook als het digitaal wat lastig blijkt te zijn, geen zorgen! Hier wordt op de website ook extra aandacht aan gegeven.

 

Inschrijfperiode & toewijzing
Is het besluit gevallen en is een woning in Nieuwe Vesting wat je wilt? Inschrijven kan via deze link. Alleen inschrijfformulieren die binnenkomen via deze link worden in behandeling genomen bij de toewijzing!

 

Het is noodzakelijk om eerst in te loggen of een account aanmaken. Mogelijk heb je al eens eerder interesse getoond door het invullen van een bouwnummervoorkeur. Ook dan moet het nieuwe inschrijfformulier ingevuld worden.

 

Sluitingsdatum

De inschrijving sluit op donderdag 22 april 23:59 uurOp vrijdag 23 april 2021 worden de woningen op basis van bouwnummervoorkeur toegewezen. Inschrijvingen met een hypotheekverklaring (of verklaring van eigen middelen-overwaarde eigen woning) krijgen voorrang bij de toewijzing.

 

Toewijzing

Als er meerdere gegadigden voor hetzelfde bouwnummer mét een hypotheekverklaring (of verklaring van eigen middelen) inschrijven, dan kijken we naar hoe je je hebt voorbereid  en naar de persoonlijke motivatie.  Zodat iedereen zoveel mogelijk kans maakt op hier te gaan wonen in het huis van zijn of haar dromen.

  

Ik bel over de toewijzing

Vrijdag 23 april 2021 bel ik iedereen die een woning heeft toegewezen gekregen voor het maken van een afspraak om alles op ons gemak door te nemen, dit doen we in een persoonlijk gesprek bij jouw thuis of op ons kantoor in Dordrecht. Als er geen woning is toegewezen, dan ontvang je een mail. Mochten er kandidaten afvallen, kan het zijn dat ik later contact opneem over een vrijgekomen woning.

 

Verkoopstukken
Inmiddels staan alle verkoopstukken op de projectwebsite onder de downloads. Hier staan onder andere de definitieve prijzen, de inschrijfprocedure en de sanitair brochure.

 

Digitaal inschrijven lastig?

Ik kan me voorstellen dat het lastig is om alles digitaal in orde te maken. Geen zorgen. Bel mij gerust en dan maken we samen een account aan en help ik bij het uploaden van alle stukken en of het maken van een account. Ook op de website onder de knop ‘downloads’ heb ik hier extra aandacht aan gegeven. Zie hiervoor ‘hulp bij digitaal inschrijven’. 

 

Tot slot
Ik zie het inschrijfformulier met belangstelling tegemoet. Voor alle inschrijvers die zich al ingeschreven hebben of dit gaan doen, veel succes bij de toewijzing! Tot slot wens ik je namens het gehele team alvast een fijn weekend toe.

 

PS: Bekijk de webinar hier nog een keer! 

 

Namens het hele projectteam

Met vriendelijke groet,

Thekla Trouw

Verkoopmanager Van Wijnen Projectontwikkeling West
Tel: 06 53 50 64 97

Mail: thekla@nieuwevesting.nl