image
header-line

Wonen aan
de oude
vestingwerken

Nieuwe Vesting
ligt ideaal

Nieuwe Vesting ligt op een ideale locatie in Hellevoetsluis. Je woont hier aan de oude vesting, om precies te zijn aan de Molshoek. Wie Hellevoet een beetje kent, weet dat je dan alle voorzieningen, horeca en winkels bij de hand hebt. Laat de auto maar staan en zelfs een fiets heb je niet direct nodig.

route

Hellevoetsluis is prachtig

Hellevoetsluis ligt op Voorne-Putten, een prachtig dubbeleiland tussen het Haringvliet, de Oude Maas, het Brielse Meer en het Spui. Het fijne is dat je hier echt ´buiten´ woont in een gezellig stadje, maar ook zo in Hoek van Holland, Den Haag of Rotterdam bent. Of rijdt de andere kant uit richting de Zeeuwse eilanden. Vakantiegevoel in eigen land, want watersporten kan hier echt overal. Geniet van de haven zo dichtbij en het strand op fietsafstand.

Bereikbaarheid Hellevoetsluis

Vanaf Hellevoetsluis ben je zo in Zeeland, Ouddorp, Goeree Overflakkee én Rotterdam. Via de N57 steek je het water over naar de Zeeuwse eilanden of je rijdt de andere kant op richting de A15 naar Rotterdam. Het uitgestrekte havengebied van Rotterdam ligt praktisch in de achtertuin van Hellevoetsluis.

interesse achtergrondinteresse achtergrond

Interesse?

Wil jij graag wonen in Nieuwe Vesting?
Schrijf je nu in voor één van de woningen.

INSCHRIJVEN