image

Nieuwe Vesting
ligt ideaal

Nieuw Vesting ligt tussen de Sluisbrug en de Koedijk. Wie Hellevoetsluis een beetje kent, weet dat deze ligging ideaal is. Wonen aan de oude Vestingwerken betekent gezellig op stap en lopend naar huis! Op de terrassen van de vele restaurants en (muziek)cafés in de oude Vesting geniet je cultureel en culinair in unieke nautische sfeer. Verder vind je de Struytse Hoeck op loopafstand.

route

Hellevoetsluis is prachtig

Hellevoetsluis staat bekend om de watersport. Er zijn maar liefst 6 jachthavens die stuk voor stuk gesierd worden door leuke terrassen. Verder zijn er in de stad een theater, een bioscoop, scholen en prima medische voorzieningen. Ook de natuur is hier prachtig. Sterker nog, NLDelta Biesbosch-Haringvliet werd een paar jaar geleden verkozen tot het mooiste natuurgebied van Nederland.

Bereikbaarheid Hellevoetsluis

Hellevoetsluis ligt op Voorne-Putten, een prachtig dubbeleiland tussen het Haringvliet, de Oude Maas, het Brielse Meeren het Spui. Het fijne is dat je hier echt ´buiten´ woont in een gezellig stadje, maar ook zo in Hoek van Holland, Den Haag of Rotterdam bent. Of rijd de andere kant uit richting de Zeeuwse eilanden.

interesse achtergrondinteresse achtergrond

Laatste fase Q3 in verkoop!

schrijf je nu in

schrijf je in