HOLLANDSER KAN NIET

Hellevoetsluis is een gemoedelijk vestingstadje aan het Haringvliet. Het is de ideale thuisbasis in de luwte van de Rijnmond. De ligging aan het water, de uitgebreide voorzieningen en de bedrijvigheid van een wereldstad als Rotterdam vormen een aantrekkelijke combinatie voor jong en oud. In Nieuwe Vesting kunt u landelijk wonen zonder dat het afgelegen is.

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Wie al in Hellevoetsluis woont, weet dat alles er binnen handbereik is. De stad telt tientallen winkels, scholen en verenigingen. Zo stapt u voor de dagelijkse boodschappen binnen bij diverse supermarkten en verswinkels. Voor de vertrouwde winkelketens wandelt u rustig naar winkelcentrum De Struytse Hoek. Ook op het gebied van onderwijs is er veel keus. En dan zijn er nog talloze recreatiemogelijkheden op de sportvelden, in het zwembad, bij de muziekvereniging en in het cultureel centrum.

PLANGEBIED

Het plangebied van Nieuwe Vesting beslaat de groene oostoever van het kanaal dat dwars door Voorne loopt. Grofweg van de pittoreske sluisbrug tot aan de Koedijk. Nieuwe Vesting is ruim opgezet en bestaat uit een rijk aanbod van verschillende woningtypen. Het vele water en groen zorgen niet alleen voor een afwisselende aanblik, maar ook voor voldoende speelruimte voor kinderen en fiets- en wandelpaden binnen de wijk.

 Nieuwe Vesting Hollandser kan niet