image
header-line

Wonen aan
de oude vesting
in Hellevoetsluis

Koopappartementen
in Nieuwe Vesting

Wonen aan de oude vesting in Hellevoetsluis met groen om je heen, water voor de deur en alle voorzieningen op loopafstand. Dat is waar Nieuwe Vesting voor staat en dat is waar alle bewoners dagelijks van genieten. De nieuwe wijk is bijna af, het Pakhuys & Hoofdhuys met gezamenlijk 41 koopappartementen is één van de laatste nieuwbouwplannen die in verkoop wordt gebracht.

Is dit wat je zoekt?

Wil je luxe wonen, genieten van alles gelijkvloers en lekker kunnen zitten op je ruime balkon of terras? Lees dan snel verder, want dat is precies wat de appartementen te bieden hebben! Je hebt de keuze uit 5 verschillende typen appartementen van 92 tot 163 m² groot. Verken alvast het woningaanbod. We maken binnenkort meer bekend.

Woningaanbod

Afwerking en architectuur

Het Pakhuys en Hoofdhuys komen aan het kanaal met zicht op de oude vesting. De architect heeft alles in het werk gesteld om jou daar optimaal van te laten genieten. Dus liggen de balkons op het westen en zijn er veel ramen van het plafond tot aan de vloer. Ook qua afwerking laten we niets te wensen over. Die is luxe en biedt veel vrijheid om er jouw eigen draai aan te geven.

locatie
Foto
image
interesse achtergrond

Interesse?

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

MELD JE AAN