image
header-line

Veel gestelde
vragen

Veel gestelde vragen
Nieuwe Vesting

Geen probleem. Op de mobiele telefoon of IPad is ook alles te vinden. Voor vragen is Thekla bereikbaar. Bel gerust, dan helpt ze graag.

Je kunt de brochure zaterdag 10 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur ophalen op de bouwlocatie.

Verder is de brochure te downloaden via de website. Kun je zaterdag niet komen? Laat het Thekla even weten, dan zorgt zij dat je alsnog een brochure ontvangt.

Zeker! Het webinar is niet verplicht. Maar wel heel leuk en nuttig. Zie het als een start verkoopevent waar belangrijke informatie over het proces en het project wordt gedeeld. Heb je de webinar gemist en wil je toch de webinar ontvangen? Mail Thekla, zij zorgt dan alsnog voor toezending.

Mail Thekla. Zij stuurt een mail met een link om alsnog het webinar alsnog te bekijken.

Dat kan, maar hoeft niet. Thekla komt met plezier bij je thuis en ook afspreken op een andere gewenste plek is mogelijk.

Natuurlijk kunnen we skypen of facetimen. Bel Thekla even om een afspraak hiervoor te maken.

In een persoonlijk gesprek brengt Thekla een tekening mee. De tekening nemen jullie samen door en mag je na afloop houden. De contractstukken sturen we per mail. We kunnen de stukken ook voor je printen. Laat het Thekla weten als je dat wilt.

Op 19 oktober as. bellen we iedereen die een appartement toegewezen heeft gekregen. Als dat niet zo is, ontvang je in één van de dagen erna een nieuwsbrief waarin staat dat je op de reservelijst geplaatst bent.

Na het tekenen van de stukken krijg je 8 weken de tijd om de hypotheek te regelen.

interesse achtergrondinteresse achtergrond

Interesse?

Wil jij graag wonen in Nieuwe Vesting?
Schrijf je nu in voor één van de woningen.

INSCHRIJVEN