image
header-line

DUURZAAM
WONEN

Nieuwbouwwoning
is duurzaam

Verschil maken doen we niet alleen. Samen met ontwikkelaars, corporaties en beleggers investeren we vol passie in toekomstbestendige en betaalbare leefomgevingen waar bewoners onbezorgd kunnen wonen. Zo bouwen we daadkrachtig verder aan een leefklimaat waar mensen nu en in de toekomst duurzaam kunnen leven zonder in te leveren. Dat is fijn voor iedereen.

De appartementen

Het Pak- en Hoofdhuys in Nieuwe Vesting zijn duurzaam. Niet alleen door de zonnepanelen die op het dak liggen, maar we hebben ook nog veel meer maatregelen getroffen om het milieu en jouw energierekening te sparen én te zorgen voor veel wooncomfort.

Dat is fijn!

Dankzij de uitstekende isolatie en een duurzaam verwarmingssysteem is het comfort groot. Tocht heb je hier niet. Om te zorgen voor een fris huis wordt er een uitgebalanceerd ventilatiesysteem toegepast. De appartementen zijn gasloos, dus kook je elektrisch met inductie of keramisch. Standaard is er overal vloerverwarming aanwezig. Als koper kun je optioneel ervoor kiezen om het systeem ook te laten koelen. Thekla legt je met plezier uit hoe het allemaal werkt.

interesse achtergrondinteresse achtergrond

Interesse?

Wil jij graag wonen in Nieuwe Vesting?
Schrijf je nu in voor één van de woningen.

INSCHRIJVEN